Anotace: když už všichni kolem depkaří, tak si tu svoji depku taky vyvětrám...aby se mi nezapařila :-)
Dlužím ti ještě jedno poděkování...
za komentík u Šuměnky...
takže... díky! :o)
28.03.2006 13:32:00 | Cecilka
Přidávám se k holkám někak mě to vtáhlo do děje, ach jo lidičky nebuďte smutní vždyť venku jsou krásné hromady sněhu:-)
15.03.2006 15:14:00 | Ninala
Skvělá! :o)
Pan Hrušínský zkouší proti depce malovat...
pan Svěrák zas proti trudomyslnosti písničku si notovat...
je vidět, že si jí náramně vychutnáváš...
protože úžasné verše nám sem dáváš... :o)))
A díky!!! ;o)
15.03.2006 10:22:00 | Cecilka