Po
Anotace: Někdy to bývá snadné...
Po temné obloze - z vlhkých tváří
po schodech - z kluzkého těsta
po zemi - z kamenných drtí
po moři - z lehkých duší.
Kamenem - do vzduchu hozeným
pískem - na věži kostelní
vodou - po letech trápení
větrem - za tvoje souznění.
Po temné obloze - s jasnými hvězdami
po schodech - lehkými výkyvy
po zemi - v pantoflích prošláplých
po moři - na ústech studených
Kamenem - do studny vhozeným
pískem - v dlaních bezmocných
vodou - pokrytou álejí
větrem - jenž nikdy nespí
Komentáře (3)
Komentujících (3)