Ahojky:-) Ta báseň se mi líbí, ale moc dobře jí nerozumím, proto jsem jí dala 80 % hlasů. Moc obdivuju ty nápadité a originální metafory například to s tou černou tuží. Každopádně je to zase zajímavé dílko, které si člověka upoutá tím, že se nad každým řádkem musí pečlivě zamyslet a proto tuto báseň jen tak nevypustí z hlavy. Dobrá práce po pár týdenní odmlce:-)
15.03.2006 21:06:00 | Katka de Krho
Je pro mne potěšení číst klasickou báseň s použitím rýmů abccba...jen ve čtvrté sloce verše končící na spát, zdát nesedí do rytmu. Je tam slabika navíc. Řekni si to nahlas. Ale za 100!
15.03.2006 10:59:00 | Krtica