Nevěra
Anotace: jen takový pokus...
Hluboko do propasti
Padají slova
Výkřiky němé
Co znějí tak nahlas
Hluboko do propasti
Padají slzy
Zmizelo štěstí
A pozdě je brzy
Hluboko do propasti
Padají těla
Podlehly slasti
Zničit je směla
Hluboko do propasti
Padají srdce
Nejsou už v pasti
Padají lehce
Hluboko do propasti
Shazuje je láska
Krutá a plná nenávisti
Láska je sázka
Hluboko do propasti
Padám i já
Nevěra vybrala si svoji
Vlastně moji daň
Komentáře (3)
Komentujících (3)