Taková kravina
Paci paci pacičky
na jatka jdou kravičky
že klid bude v kravíně
kulhavka je na vině
Bez soudu a bez procesu
zahrabou je do hlíny
a presumce neviny?
to jsou jenom kraviny...
Nevysvětlej, chudinky
od prázdnýho koryta
že se jim z cen hovězího
podlamujou kopyta...
Komentáře (1)
Komentujících (1)