Anotace: myslím, že jí nepotřebuje...přečtěte si to a připište komentář-budu vám vděčná
Právě mám podobné pocity, taky mi někdo moc schází a možná, že se za naší lásko právě zavíraj dveře, ale prosit nebudu ne to si nezaslouží, i když jsem spolu prožili dost hezkých chvil, kdyby jen viděl kolik slz vyteklo mi za naší láskou, ale to nesmí to nikdy nesmí, chce to sílu jít dál a doufat, buď v počátek nebo v něco nového krásnějšího, protože jinak by se v tom smutku člověk ztratil.
15.03.2006 17:32:00 | grázlík