Anotace: No, nesnažte se to pochopit, stejně jediný, který to bude chápat jsem já.
hu....dobré:o) jenom se mi zdá zajímavé to "zasebou" a "zatebou". ale styl je styl. že
04.04.2006 18:48:00 | hajena
Jak jsi chtěl, pochopit jsem se to nesnažila. Ale vzala jsem si ji k srdci, a tak trochu ji "aplikovala" na sebe, na svoje pocity. Za to bych ti dala 100, k formě mám připomínky. Dost mi tam drhne rytmus, a tak trochu si uprav pravopis. Nedám ti kvůli tomu míň bodů, protože tyhle chyby, myslím, půjde docela lehce opravit.
15.03.2006 17:49:00 | Nausika