Barbína
Anotace: Zase jeden marný souboj s časem.
Odmítá zestárnout tak šminkami si kreslí
Na vrásky hezký obličej
Ten její už je časem velmi sešlý
A kde je z tváře dolíček?
Sukně si zkrátí tak jak móda velí
Někomu sedne do klína
A bude tomu všemu věřit chce-li
Přestárlá zvadlá barbína
Přečteno 308x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (4)
Komentujících (4)