AJ TAK SA DÁ
Anotace: Aj keď ešte nebola,ale stále to skôr vyzerá na vianoce.
Sliepka zniesla biele vajko.
Zobral si ho malý zajko.
Maľuje ho z hora, z dola.
Veľká noc už predsa bola.
Mamka si pochváli zajka,
že pekne maľuje vajká.
Hviezdy, gule, vajká, zvonček,
dáme na vianočný stromček
Komentáře (5)
Komentujících (5)