jen tak...
Proč máš jazyk na straně
> a vypadáš tak nasraně
> vždyť jaro klepe na vrátka
> a rozkvétá zahrádka
> zas bude slunce plno dní
> a v září bude poslední
> však čeká nás letní čas,
> my budem tu navždy a včas
> budeme si smažit záda
> já podrbu tě,to ty ráda
> a až skončí tento čas
> my smutní budem
> -a do práce včas!
Komentáře (1)
Komentujících (1)