Tak tohle ,,miluju" typicky mužský přístup...Koláč dostaneš, až umeješ nádobí a basta !
17.03.2006 14:48:00 | no
Džemo, ty jsi pěkný maškrtník,není-liž pravda?Konečně tu někdo píše o tom, co všichni lidi rádi - o jídle.Už začínám na Tvé básničky reagovat jako ten Palovův pes-vidím autor Džemo a už slintám.A co horšího, z těch Tvých pochoutek jsem už přibrala dvě kila!
17.03.2006 12:00:00 | Branwen1
No, proč by i koláč neměl vonět
lásenkově...
a vyvolávat blahý dojem...
(díky tobě :o))
17.03.2006 09:25:00 | Cecilka
Snídaněéééé, díkíííí :-))
Ty chlape, ne že jednou přestaneš psát nebo umřeš. To bych měl smutná rána.. :-)
17.03.2006 09:17:00 | Buližník