Anotace: ..tou holčičkou bych mohla být i já...Jen bych někoho takovýho kdo by mi tohle řekl musela najít..
tahle básnička má v sobe hodně.. dostala me.. (no to asi všecky od Tebe:) ) moc krásná..
18.03.2006 18:57:00 | Terry
Makretko, děkuji za Tvůj komentář. Paprsky Slunka jsou krásné a hřejivé ... ale ještě jednou si přečti u mě tu posl. sloku, 1.řádek ... I přesto děkuji za Tvá slova.
18.03.2006 15:37:00 | NikitaNikaT.