Navždy a Nikdy
Anotace: mírně trapná synchronizace slov... co tomu chybí??
když se snění vyplatí.
když Svět začne zářit
co zbývá než se smát?
sám už nikdy víc...
skákej a se mnou se směj...
navždy a nikdy
pro všechny chvíle pomíjivý...
když jsem se v noci dívala na hvězdy
viděla jsem Světy, jež s naším sousedí
a já ti říkám... skákej a směj se se mnou
bud mi vším a ničím.. bud mou jedinou láskou
každá chvíle je jediná
pro vše a pro nic...
chvíli před rozedněním doufám... navždy a nikdy
stále s tebou... směj se a skákej se mnou...
navždy a nikdy... příteli
Komentáře (0)