Vis co me tak napadlo...ze kdyby tohle recitovaly socky na nadrazi ci u tesca tak by jim to slo mnohem lip..myslim ze to by lidi zabrali podstatne vic:)
24.04.2006 09:39:00 | Lady Celebrian
Je to pěkná báseň.Je to k zasmání že druzí jí nepochopily jako báseň.
18.03.2006 22:33:00 |