Křídy
Barevné školní křídy,
na tabuly jsou jak víly.
Červená,hnědá,zelená,
jedna k druhé přisedá.
V krabičce si klidně leží,
sami vztanou asi ztěží.
Lehkým stiskem,
k tabuly přitisknem.
Jedním tahem táhneš,
ještě jedním poobtáhneš.
Vypadá to velmi křehce,
vždyť je to srdce předce.
Komentáře (1)
Komentujících (1)