Anotace: První veršíky mi vytanuly na mysli nějak samy od sebe a pak už se nedaly zastavit... vzpomněla jsem si na jednoho z mých nejlepších přátel a na to, jak s ním zacloumal jeho život. Mělo to už skončit... to jeho věčné utrpení... už dokonce dvakrát...
tak tahle je ze všech tvých básní a že jsem skutečně všechny četla nejlepší!!!!! šedivím závistí nad tvým umem... 200%.. kdyby to jen šlo :)
22.04.2006 18:19:00 | Gwladus
hrozne emotivní.. má pro me velkou váhu i pro to že jsem se sama pokusila zabít.. je to pekně napsané a je v tom hodne..mrazilo me v zádech.. fakt dobrý
18.03.2006 22:17:00 | Terry