Stesk...
Anotace: ...byl, je a bude...
Stesk je jako houba.
Ale ne mochomůrka
jak byste mysleli,
ale jako pravák.
Může být červavý
plný plísně.
Ale dají se odkrojit,
ty plísně,
a vyšťourat červy.
Potom,když je uzdraven
vrátí se mu síly,
a naplní tě spokojeností
jako když osůbka
kterou rád máš vrátí se.
Komentáře (2)
Komentujících (2)