Anotace: Omlouvám se za další osobní báseň.
Píšeš nádherně, pokud mohu z dvou dosud přečtených básní soudit. Líbí se mi Tvá stavba veršů, všechno je to úžasně rytmické a krásně se to čte i poslouchá.
Tvé další verše si nechám v zásobě pro chvíle hladu po kvalitní poezii =o)
22.03.2006 20:32:00 | Ollie
Tak ta se mi líbí. Zajímavé je, že mám také jednu s trochu podobným námětem. Zkus schválně kouknout na "Další z mých osudových ran".
20.03.2006 16:10:00 | JardaCH
Říct o sobě vše...by mělo snad být vzájemné, jen já špatné zkušenosti mám, o mě věděl vše, já o něm jenom klam...
20.03.2006 09:46:00 | Krtica
Moc se mi to líbí. Nechal jsem už stát některé dívky před dveřmi, protože ty, co byly před nimi mi prostě nedovolí ty dveře otevřít. Na to jsem myslel když jsem četl tuhle krásnou a upřímnou zpověď.
19.03.2006 22:46:00 | Jan Čihoský