Místo glamour styl zůstane pouhé funny....
Tak tohle je pro mě velmi tajemná věta,
však neboj, baba už podivná vlákna splétá.
Do čarování zapojila taky svého kocoura
a společně pak vichřici vykouzlíme i glamoura.
20.03.2006 09:52:00 | Mourek
Nejdřív vlasy do uzlu,
pak Tě spoutá zcela
dej na něj pozor, vichřice,
buď převelice bdělá
sleduj jeho každý krok
hlídej jeho spánek
až Ti Robin dá zlatý prstýnek
z vichřice zbude jenom vánek:-)))
...anebo ne?
20.03.2006 09:20:00 | Branwen1
Určitě vše zdaří se, pro spokojenost tvoji a nevšedním účesem upoutáš oči všech lidí po okolí...
20.03.2006 08:38:00 | Krtica
Jsem přesvědčená velice,
že čarovně krásná bude vichřice,
přestože kštice elegantně rozvířená,
brání se pozemšťané, by je neokouzlila... ;o)))
20.03.2006 08:10:00 | Cecilka