Zapřáhnem koně do postroje
A vyrazíme do boje
Až utrpíme první rány
Pak oči vyklovou nám rány
Já halt jsem věčný optimista.
20.03.2006 14:44:00 | JardaCH
I já stále bojuji,
občas svedu bitvu vítěznou
a občas musím se smířit i s prohrou.
Nevzdávám - nevzdávej! :o)
20.03.2006 14:35:00 | Roko
Je to asi tak spravne. Ale nejak mi nesedla tak jako obvykle. Dnes 80.
20.03.2006 10:27:00 | BlackTangerine
Hledání...
vždy má za následek nalézání...
jenom někdy tomu trošku čas brání...
a trpělivost, vlastnost ctnostná bývá,
tak ať se zdaří naplnit chvilka vytoužená... ;o)
20.03.2006 09:21:00 | Cecilka