Anotace: O malé divce,ktera chtela sliset pohadku o Smrti,ale nevěla o proroctví sudiček,ktere ji dali do vínku.A tak otec musí splnit slib,a ztratí svou dceru!
Verunko, jelikož znám většinu tvé poezie, tahle se ti zrovna nepovedla, ale námět velice krásný :-)!!! MTMR :-*
28.09.2007 21:06:00 | PrincessTerinka
No, nápad je to opravdu zajímavý, ale s tou anotací je to pravda.:( Jinak hezké!:)
23.03.2006 16:22:00 | Isabella Monvoisin
Promiň, ale jak chceš někoho přesvědčit, aby si tvé dílko přečetl, když už v anotaci jsou dvě hrubky, a mám pocit, že je v ní i celý obsah. Tak proč číst dál?
20.03.2006 15:26:00 | JardaCH