Anotace: Za chvíľu sú tu.Tak dávajte pozor, čo hovorite do pevnej linky!
...a pak to všude vyklevetí a zase o dům dál letí... :o) těším se na ně... i na jiřičky... :o)))
21.03.2006 10:22:00 | Cecilka
každe jedna laštovička poslouchala má slovíčka když jsem mojí milej vola že bych se hned pomiloval...
21.03.2006 09:53:00 | Buližník
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?