Anotace: je z minulého týdne..nějak jsem ji sem tehdy nestihla dát..prostě pocitovka
Minulý týden možná přeházené,
však dneska dokonale celé puzzle sedí...
kubismus končí, vše je bezvadně složené,
zas dokonalá tvář tu na nás z rámu hledí.
Ale kdybys přece jen chtěla....
co bychom pro tebe neudělali :)
21.03.2006 20:26:00 | Mourek
Jéžíš, ty nálady. Měli bychom vzít torničky a zdrhnout do světa a tam pod sluncem dělat kotrmelce.
21.03.2006 12:47:00 | Jan Urban
Minulý týden možná rozhozená,
však dneska dokonale vyladěná...
poskládaná přesně tak, jak má být...
a kdybys chtěla něco přehodit,
tak stačí očkem mrknout, letka přichystaná,
během chvilky přistane jak kocour,
tak i baba... :o)
21.03.2006 10:32:00 | Cecilka