Pořádná dávka originality (nemyslím tu báseň, myslím Tebe).
Možná(!) jsem slušná, ale vím co je to underground.
Nezoufej, znavený poutníku, někdo Tě na Tvé cestě provází... :-)
21.03.2006 19:25:00 | Miléne Marguerite
Aby Ti nebylo líto, že nikdo nekomentuje Tvoje dílo,tak tady máš můj komentář: Dá se to číst :)
(a dá se tak i žít)
Pěknej den Ti přeju
21.03.2006 10:04:00 | deuxEm