Zasněžené ranní snění
Anotace: Než jdu do práce.......
Ve 4.30 o hrnek horké kávy
ruce si ohřívám.
Šuplík vzpomínek a obrázků
ze snů složených otvírám.
Do dlaní naberu Ti vůni letní trávy,
v které ztrácí se milenců smích.
S hrnkem horké kávy dívám se
a za oknem sníh.
Ve snech zatoulaná klidně spíš.
Lásko přivoň si, ty smíš.
Přečteno 429x
Tipy 4
Poslední tipující: spare
Komentáře (4)
Komentujících (4)