Protiklady
Anotace: Každá sloka představuje odlišný typ osobnosti.
S typickou pohrdavostí
co se v nás mísí
s klidem
všech změn,
si troufám pro sebe žít.
S prohraným vítězstvím
co se blíží
rychle
a vypjatě
s žádnou falešnou hořkostí.
S touhou jen tak být
bez plné radosti,
cítit tok myšlenek
v sedě
s výraznou povrchností.
Se smutným cítěním,
se všemi prožitky
chvílemi přemýšlet
v absurditě
nejistoty o nitru svým.
S výřečnou znalostí
beze vší lži
a rytmickým tepem
nevědět
o existenci duší.
Komentáře (1)
Komentujících (1)