Horolezec
Anotace: Zase jeden výplod "fantazie"... Po chvilce to smáznu...
Jsem jako horolezec na vrcholu skály
Všude prázdno, nebo jen poutavé mlžení
Vítr naráží mi do zad, zaplétá mi vlasy
Snaží se mě setřást, ale já se nevzdám
Pevně se totiž držím své víry!
...vim, že je pro mě vším...
Komentáře (2)
Komentujících (2)