koukam, ze kompy jsou tvym zivotem.. soude podle obratu
spustit usinani... to je dobry:) predpokladam,ze az proces usinani zaalokuje prilis mnoho operacniho casu, tak vicka zahlasi logout...
ale jinak pohoda :)
22.03.2006 20:15:00 | dead-head
dokonale splavné... bude jedna, v pět stávám... pěkné dílko... za plnou
22.03.2006 00:25:00 | Buližník
Jedním polibkem
zahnat chmury z čela
a po pohlazení
zapomenout zcela...
přitulit se a usínat
vedle toho
co má mě rád;-)
21.03.2006 19:01:00 | no