Návrat
Anotace: .....Takové malé zamyšlení...
Padá déšt´do Tvých vlasů
nádherných
Vrací nás zpět do časů
minulých
Kapky jako démant ryzí
září tmou
Dříve než z Tvé tváře zmizí
budeš mou
Nepláčeš
přesto slzy v očích máš
Jen tak jdeš
záhadně se usmíváš
Kampak jdeš
je Tvé velké tajemství
Zpátky chceš
najít cestu do dětství
Neslyšíš
a nevnímáš starosti
Netušíš
že pryč jsou dětské radosti
Chtěla bys
moc bys chtěla změnit svět
Kompromis
nebo se jen vrátit zpět
Tak se vzbud´
už nejde jenom snít
Je tu ten
co bude Tě rád mít
Jen to zkus
Odlož staré střevíce
Nelze být
už dítětem více
Přišel čas
kdy všechno se mění
Někde v nás
co bylo už není
Je to v nás
a ač ještě nesmělí
Přišel čas
kdy jsme náhle dospělí
Komentáře (1)
Komentujících (1)