Můry všedních dnů
Křik mi v hlavě zní,
i když mysl jenom sní
zas můru z mnoha můr…
Však jsou sny,
které lidé prožívají
a štěstí probudit se
často oni nemívají…
Všude krve řeky
a spousty mrtvých těl…
Města v plamenech!
Hrůza co člověk zřel…
Plačící muži a ženy…
Děti – kost a kůže…
A my v teple domova!
Kdopak za to může?
Může za to každý!
Nebo radši bůh?
Snad někdo další?
Či jiný svatý duch?
Smrtka v rohu pláče tiše
a svůj dlouhý seznam píše…
Všichni na něm napsáni…
Komentáře (2)
Komentujících (2)