jejky, rytmus nerytmus, na to se nehraje, je bezva! ta pohaadka byla taky moc pěkná, to máš pravdu...ale kde je teď konec sněhové královně?!
31.03.2006 16:27:00 | Trdlo
Oslovilo mě tohle podání. V té druhé polvině mi sice nějak neštymuje rytmus, ale jinak moc pěkné. :-)
22.03.2006 00:17:00 | Buližník