hele, mně se to zdá supr! na 11 máš širokou zásobu slůvěk, s tou mou de to nedá srovnar...hm?
100
03.04.2006 18:33:00 | Kristýna M
Tahle básnička je slabší, ale s tréninkem tomu určitě vychytáš mouchy....Kolísá ti rytmus (pro příště zkus počítat slabiky, tak aby seděl jejich počet...),občas mi připadalo, že si upravoval/a báseň rýmům (hlavně druhá sloka- snům- dnům), mělo by to být spíš naopak, protože jinak to působí dost uměle a vynuceně. Dávám 40, protože to jinak nejde, jinak bych dala 50 (zase je to lepší než ucházející, ale jako dobré jsem tady hodnotila trochu lepší dílka)
22.03.2006 08:23:00 | Epona