...náramně vyhrává
tenhle podivný pán...
tóny zní...
v představách snad je to
život sám...
poslouchám...
jak když nemám melodie dosti,
že by to bylo
jen obyčejnou závislostí? :o)
díky...
22.03.2006 13:35:00 | Cecilka
Harmonika - zednické piáno, ale boží. Její tóny opravdu dokáží olizovat duši.
22.03.2006 12:45:00 | Jan Urban
A kdopak na ni hraje...já ji slýchám už jen od Jarka Nohavici, ale ráda ji od něj slýchám...
22.03.2006 12:43:00 | Hančí