Kapička
Anotace: ...asi to jaro...
Chtěl bych být!
První kapkou ze sprchy.
Ukápnu Ti na vlasy,
s lehkostí kočičí sklouznu
a zastavím se v obočí.
Chtěl bych být!
Kapkou druhou,
ta cestu má usnadněnou.
Po tváři se kutálím,
žhavým rtům se nebráním.
Chtěl bych být!
Kapkou třetí,
ta na hrotu prsu se třpytí.
Ukápnu zklamaně
a rozbiji se ve vaně.
Chtěl bych být!
Kapkou čtvrtou,
vášnivou a smyslnou.
Skutálím se
a jen kousek jsem od ráje.
Chtěl bych být!
Vodní tříští,
myslet na věci příští.
Být tak Tvá osuška,
objímat Tě a šeptat do ouška ...
Přečteno 362x
Tipy 2
Poslední tipující: spare
Komentáře (5)
Komentujících (5)