Anotace: Tentokrát báseň. Je o ničem - a o všem. Vložila jsem do ní příliš mnoho, ale mám pocit, že to "mnoho" není v takové tlačenici vidět. Stejně jako u "Pampelišek".
Hezká :). Moc hezká. Je v ní tvoje nevšednost, Andy... Škoda, že nepíšeš víc... :)
10.03.2007 17:27:00 | Lostris Queen