Anotace: ...o tom, co dělá den pro mě krásným (zadání z hodiny slohu, ale tam to nikdy číst nebudu : )
hodně vybízí k zamyšlení, zdali je "princ na koni" ten pravý, i přesto, že nás má rád. Může nám dávat dary, lichotit nám, ale přesto nebudeme šťstni...
22.03.2006 17:09:00 | Lisa Kloboučková