Anotace: básnička s poměrně často opakujícím se slovem,určitě poznáte kterým,jelikož je i v názvu!Berte s nadhledem!!=)
chce to lepší souzvučnost veršů.dvojce rýmů, který na sebe navazují máš nesouzvučné.tváří se jako by byly, ale nejsou.vzpomínáš-usínáš třeba nebo tyhle nespěchej - počkej, vzpomeň si -sedni si ....ty slova musí mít rytmus, musí běžet v takovém typu básně, jaký jsi zde hodila.třeba září-tváři je dobré spojení.trochu omšelé,ale dobré.ale beru to s nadhledem motýla ;)
kdybych měl hodnotit, tak 25 %
22.03.2006 20:54:00 | sköld