Aj to je den
Aj to je den, únava mě zmáhá,
aj to je den, nikoho nepoznávám.
Oči se klíží, chce se mi tak spát,
místo do spaní, víc se mi chce smát.
Aj to je den, stejný jako jiný,
aj to je den, proto zdá se mi tak divný.
aj to je den, musím už jít..
možná v matice budu trochu snít:)
Komentáře (2)
Komentujících (2)