Pár otázek tátovi
Anotace: doma to nějak přestává klapat...
Všechny krásný chvíle domova
se při pohledu na Tvou tvář ztratí.
Proč nedovolíš prohlédnout svou masku, tati?
Máma chodí odhodlána boj dál hrát
a Ty´s nikdy neuměl prohrávat.
Samolibý hrubý štír.
Jsi, tati, jak netopýr.
Za noci se vracíš domů,
k ránu tvrdě spíš
a pohladit naší hodnou mámu neumíš
Jaký to život s Tebou, když nemáš srdce,
když zebou Tvoje hrubé ruce.
Ruce zedníka, srdce chladné smrti.
Tati, nebereš ohled ani na svoje dvě děti.
Tvá povaha krutá nedá mi spát.
Měl´s Ty nás, tati, někdy rád?
Komentáře (6)
Komentujících (6)