...píseň vlkodlaků často zaznívá, ale nikdo z vás ji neslyší...
Tu mám taky ráda :,)
13.11.2012 01:22:13 | E.
Myslím, že ses pokoušela ohromit afektovanými slovy. Zkus používat i obyčejnější, ono to půjde.
24.03.2006 14:23:00 | Krtica
Každý máme nějaké temné zákoutí, které skrýváme před sluncem. A nemusíme být ani vlkodlaci.
Snaž se hledat nějaké zajímavější rýmy a dávej si pozor na rytmus, dost ti to drhne.
24.03.2006 13:34:00 | JardaCH