Svátky klidu a pohody?

Svátky klidu a pohody?

Anotace: * * * * * * - j.c.ben -

Takzvaná civilizace se chystá na další závody v přežírání.
Svět denně utrácí miliardy - za žrádlo pro psy.
A tisíce dětí ročně na světě, umírá hlady.

Nemám nic proti vánočním svátkům.
Nemám nic proti psům.
Vím že to nezmněním.
Ale strašně mě to žere.

Prašivá doba, uspěchanej svět,
na prodej zloba, na smetišti květ,
slepí a hluší ke strašlivým věcem,
lhostejnost nás požírá,
vidíme jen sami sebe,
láska, lidskost, vymírá.
Dejme šanci chudým dětem.
Čas jim rychle ubíhá.
Autor j.c., 06.12.2004
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

...jo, máš pravdu...

22.03.2006 19:09:00 | no

líbí

...jo, máš pravdu...

22.03.2006 19:09:00 | no

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel