HAMITY-PAPITY
Anotace: Detská,hladná...
Na chlebík som si dal Ramu
a zavolal som na mamu.
že si prosím ešte salám.
Ráno vždy veľký hlad mávam.
A keď som hotoví s chlebom,
tak si spravím čajík s medom.
No a tesne pred obedom,
dám si ešte šachy s dedom.
Potom obed, chvíľu hrám sa,
na olovrant usmievam sa.
Po večeri dobrú noc,
na ráno sa teším moc.
Komentáře (4)
Komentujících (4)