CZE
Nejkrásnější vlajka naše,
podsebou má vlajkonoše.
Ze strany na stranu vlaje,
při pohledu naní naše srdce taje.
Nejrásnější je i naše hymna,
je krásná a je klidná.
Slovo za slovem střídá,
a tón za tónem zpívá.
Národ náš ČESKÝ,
nejkrásnější a hezký.
Komentáře (1)
Komentujících (1)