Anotace: Je to jen prachobyčejná kašna na náměstí... Zná od lidí snad úplně všechno, ale jen jediné chladné světlo se každou noc pohrdavě mihne jejím světem, aby, jen co ho začne obdivovat, hned zase zmizelo. Měsíc. Její Měsíc...
děkuju moc :) když jsem tuhle básničku psala, tak jsem si možná ani neuvědomovala, že se to tak podobá lidem, ale když to po sobě čtu, musim to uznat. Možná je to tím, že když jsem to psala i četla, v "postavě" kašny jsem se tak trošku viděla, asi proto to zní tak "lidsky". Ale na druhou stranu, kdyby ta kašna měla svoji duši a rozum, nepřemýšlela by právě takhle...? :) Hihi, tohle moje dílko se mi začíná celkem líbit... :) Ještě jednou moc a moc děkuju za vaše komentáře :) jsem moc ráda, že se vám to líbí :)
26.03.2006 21:03:00 | WOAM
Ahoj! Tak tohle se mi moc líbí, opravdu!! Skoro jako by to bylo o lidech. Moc hezká!!!
25.03.2006 13:29:00 | Sarina