Konstanta
Vyhnáni z ráje dětských snů
ohnivým mečem poznání,
přízračnou šedí všedních dnů,
pravdivých lží, lživých doznání...
Ve stínu světla nadějí
choulí se nezvratná jistota.
Nevěsta v černém závoji-
-"pí" kruhu lidského života.
Přečteno 369x
Tipy 1
Poslední tipující: .K.r.i.s.t.y.
Komentáře (3)
Komentujících (3)