Promin,ale nezapusobial na mě.5ekl bych pruměrNo doufám, že se bude líbit někomu jinému.
21.11.2006 02:28:00 | leafe
Asi si provedl něco moc zlého a teď toho moc lituješ.To jsme dva,ale já už nevím,jak se dotyčné osobě omluvit.A trvá to už moc dlouho.Zhlédl jsem se v tvé básni...
25.03.2006 19:07:00 | Sawati