Včerejší
Na srpku měsíce sedí chlapec se světlými vlasy…
(ach, co je dole krásy)
Na zemi pod nebem se jedna dívka dívá…
(ach, už se připozdívá)
On je tam
Ona tady
a není další cesty,
a hvězdy drží pevně,
nespadne žádné štěstí
Přečteno 366x
Tipy 1
Poslední tipující: Pevya
Komentáře (3)
Komentujících (3)