..vychází kosmický muž..
Na poli u lesa
Pod stromy v mokrém listí
V tichu mrholení
Mlhy
Na čtvercovém poli ze tří
na sebe kolmých stran u lesa
A z jedné u železniční trati
Je noc
A z nebe
Padají náhle meteority
Jsou blízko
Dopadají nedaleko odsud
V místě dopadu
Se zvedá mlha
A v praskotu kořenů
Vychází kosmický muž
S pleškou
Unaveným výrazem
Smutným
Já stál
On přišel
Dlouho nic neřekl
A když šel, já šel s ním
Pak pověděl
asi stromům
-->Já se vrátil
Komentáře (3)
Komentujících (3)