..obrana..
Anotace: ..pro mou milovanou Cecil!!
..nech v sobě obranu svou probudit
protože ona v různých situacích chrání!!
..tak nenechej ji líně spát..jen ať je pěkně fit
a použij ji v případě..že někdo plácne dlaní!!
..nech v sobě obranu svou procitnout
protože ona není tady jen tak pro okrasu!!
..tak nenechej ji lenošit..a zbav ji snivých pout
a vyrukuj s ní ve chvíli..kdy nezbývá moc času!!
..nech v sobě obranu svou pookřát
protože ona potřebná je víc než vůbec tušíš!!
..tak nenechej ji zlenivět..ať druhým dává mat
a ať promluví důrazně..když k tobě bývaj´ hluší!!
Komentáře (4)
Komentujících (4)