Anotace: nejveselejší, nejoptimističtější báseň
Líbí. Mám to trošku obráceně, nebýt toho posledního "zase bude dobře", může ta báseňka znít i hororově. Četl jsi od Kinga "TO"? Ty balónky...
04.04.2006 22:17:00 | Miskitka
zase bude dobře? a co potom?co bude potom?sinusoida našeho života nejde změnit, takže je předem jasný, co bude...i jako optimiskej člověk mám právo na depresi, tak si to teď vychutnám a naruším tohle "veselé prostředí",asi se mi víc líbí tvoje morbidnost:o)
30.03.2006 12:54:00 | Trdlo
To dělá to sluníčko, to dělá to jaro.. jen čirá radost, která jakoby nemá příčinu.. Je to tak? Snad se nepletu:) Pěkná, líbí:)
28.03.2006 00:02:00 | Euka
dobrá báseňka, ale možná je to jen můj pocit, ale ta veselost a optimismus mi vyznívají trochu ironicky
27.03.2006 22:03:00 | Melfëa